[row] [col span__sm=”12″] [title text=”Een wereld zonder honger”]

Lekker eten kan ons een gelukkig en voldaan gevoel geven. Iedereen houdt van lekker eten. Maar wist je dat velen opzoek zijn naar voedsel om te overleven? Wereldwijd is voedselzekerheid en hongersnood een groot probleem dat alsmaar groter aan het worden is. 

Hongersnood is een enorm groot wereldwijd probleem. Het neemt niet alleen fysieke probleem met zich mee maar ook mentale problemen. Het is natuurlijk voor de hand liggend dat je op een lege maag moeilijk tot niet kan werken of leren. Daarnaast heeft het langdurig honger hebben ook mentale negatieve gevolgen. Vooral bij kinderen is dit problematisch want zij hebben voedingsstoffen nodig voor de ontwikkeling van hun brein en heeft daarom een directe impact op het leervermogen.

[row_inner v_align=”middle” h_align=”center”] [col_inner span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”946077″ image_size=”medium”] [/col_inner] [col_inner span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”]

“De nieuwste cijfers van het WFP (Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties) stemmen niet vrolijk: in 2021 raakte ondervoeding wijderverspreid. Naar schatting zijn nu bijna 850 miljoen mensen ondervoed, een flinke toename ten opzichte van vorig jaar dus.”

Bron: de Volkskrant, 3 december 2021.

[/col_inner] [/row_inner] [/col] [/row] [row] [col span=”2″ span__sm=”12″] [/col] [col span=”8″ span__sm=”12″]

Wij staan voor een wereld zonder honger waarin iedereen (rijk of arm) genoeg te eten heeft. Dat klinkt als een aardige uitdaging, en dat is het ook. Maar wij weten dat het kan.

[/col] [col span=”2″ span__sm=”12″] [/col] [/row] [row] [col span__sm=”12″]

Kook Factor zet zich in om hongersnood wereldwijd tegen te gaan. Dat kunnen wij helaas niet alleen en hebben daarom ook uiteraard jouw hulp bij nodig. Steun ons door in de winkelwagen een bedrag te selecteren die je graag zou willen doneren en wij zorgen dat je donatie voor volle magen gaat zorgen. Wij zullen wekelijks een update geven op deze pagina over de voortgang.

[/col] [/row] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”946235″] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″] [section bg_color=”rgb(40, 40, 40)” dark=”true”] [ux_banner height=”390px” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)”] [text_box style=”circle” width=”40″ width__sm=”60″ padding=”30px 30px 30px 30px” animate=”bounceIn” position_x=”50″ position_y=”50″ bg=”rgba(0, 0, 0, 0.86)” depth=”3″]

Er is al

€304

Gedoneerd

[/text_box] [/ux_banner] [/section] [/col] [/row] [row] [col span__sm=”12″]

Disclaimer en spelregels:

  • Uiteraard hebben wij geen financieel baat bij de donaties en gaan alle donaties rechtstreeks naar goede doelen.
  • Natuurlijk ook belangrijk om te weten is dat donaties niet te retourneren/terug te betalen zijn.
  • Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle donaties bij de juiste organisaties komen. Heb jij een organisatie in gedachte? Laat het ons dan vooral weten.
[/col] [/row]